Stomverbaasde Tessa Wullaert haalt uit naar VTM en Marc Degryse voetbal
voetbal

Stomverbaasde Tessa Wullaert haalt uit naar VTM en Marc Degryse

Stomverbaasde Tessa Wullaert haalt uit naar VTM en Marc Degryse

Red Flame Tessa Wullaert (27) heeft in een interview uitgehaald naar de organisatie van de Gouden Schoen en analist Marc Degryse. De aanvalster van Anderlecht is nog steeds erg teleurgesteld dat ze de trofee niet won en begrijpt de uitspraken van Degryse hoegenaamd niet.

“Ik vind het een gemiste kans dat ik de Gouden Schoen dit jaar niet heb gewonnen”, vertelt een verongelijkte en verbaasde Wullaert in een gesprek met Eleven Sports. “Sinds mijn terugkeer naar België heb ik al veel tegenwind gekregen. Mensen zeiden dat ik het maar eens moest bewijzen. Wel, ik denk dat ik dat dubbel en dik heb gedaan. Maar dan ligt het natuurlijk in de handen van de jury, hé…”

Marc Degryse liet bij VTM optekenen dat Wullaert de Gouden Schoen al drie keer heeft gewonnen en dat het mede daarom tijd was voor iemand anders, meer bepaald Tine De Caigny. Iets wat Wullaert maar niet kan begrijpen. “Ik redeneer niet zo. Anders kan je Messi en Ronaldo ook niet meer meerekenen voor de Gouden Bal. Voor mij is het gewoon de beste die moet winnen”, krijgen organisatoren VTM, Het Laatste Nieuws en analist Degryse een veeg uit de pan.

Jaloezie

Het zit duidelijk diep bij Wullaert: “Ik las onlangs in de krant dat Luciano D’Onofrio zei dat we in een maatschappij leven waar er eerder jaloezie is dan bewondering. Ik begrijp dat goed en volg D'Onofrio daar eigenlijk wel in."

"De eerste keer dat ik de Gouden Schoen won, was iedereen blij. De tweede keer ook nog. Bij de derde keer was het al veel minder. Toen al leefde het idee dat het tijd was voor iemand anders. Ach, ik ga gewoon verder met mijn seizoen en probeer nog zoveel mogelijk doelpunten te maken”, besluit de aanvalster.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws