Experten drukken hoop van bevolking de kop in: Geen énkele versoepeling Royalty
Royalty

Experten drukken hoop van bevolking de kop in: Geen énkele versoepeling

Experten drukken hoop van bevolking de kop in: Geen énkele versoepeling

De wetenschappelijke experten laten geen ruimte voor versoepelingen toe. Dat meldt De Morgen. Vrijdag komt het Overlegcomité samen en de druk om te versoepelen is bijzonder groot.

"Op korte termijn is er weinig mogelijk. Punt", zo klinkt het rapport van het wetenschappelijke adviesorgaan GEMS. De groep maakt zich zorgen over de stijgende positiviteitsratio en het aantal nieuwe ziekenhuisopnames.

Ook voor een grotere bubbel buiten is er volgens de experten nog geen ruimte. Dat kan pas ten vroegste eind maart. Men is er zich wel van bewust dat de nood bij de bevolking aan meer contacten groot is. Daar mogen dan ook straks de eerste versoepelingen in verwacht worden.

De onzekerheid over de Britse variant maakt dat de experten nu niet aan versoepelen durven denken. De laatste indicatoren zijn al niet echt gunstig in ons land. Bij de politiek wordt verbaasd gereageerd. Daar had men immers al begrepen dat kleine versoepelingen wel mogelijk waren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws