Roger De Vlaeminck verrast met uitspraak over Wout van Aert en Mathieu van der Poel: “Hij is de compleetste” Wielrennen
Wielrennen

Roger De Vlaeminck verrast met uitspraak over Wout van Aert en Mathieu van der Poel: “Hij is de compleetste”

Roger De Vlaeminck verrast met uitspraak over Wout van Aert en Mathieu van der Poel: “Hij is de compleetste”

Het klassieke wielerseizoen staat voor de deur en volgens kenners zullen Wout van Aert en Mathieu van der Poel er met kop en schouders bovenuit steken. Zo haalt Roger De Vlaeminck zijn slag thuis. Hij zegt al jaren dat we de twee kemphanen in het oog moeten houden.

“Allee. Eindelijk hebben ze het ook gezien”, zegt Roger in Het Nieuwsblad. “Hoelang zeg ik dit nu al? Vijf jaar? Nu moeten ze niet afkomen. Ik zag het als ze twintig jaar waren. Die twee kunnen alles winnen. Het zijn de besten van de wereld. Ge moogt er just Alaphilippe nog bij pakken. Alleen is dat zo'n nerveuze jongen.”

Er wordt verwacht dat van Aert en van der Poel de twee grootste klassiekers - de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix - onder elkaar gaan verdelen. “Zou kunnen. Voor mij is van Aert nog iets completer", aldus De Vlaeminck. "Van der Poel kan ook wel bergop, maar niet zoals van Aert. En blijven ze samen, zoals in de Ronde vorig jaar, is het onmogelijk te zeggen. In de sprint zijn ze even goed.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws