Teleurgestelde Ruud Vormer haalt hard uit na nederlaag van Club Brugge voetbal
voetbal

Teleurgestelde Ruud Vormer haalt hard uit na nederlaag van Club Brugge

Teleurgestelde Ruud Vormer haalt hard uit na nederlaag van Club Brugge

De rol van Club Brugge in de Europa League is volledig uitgespeeld. De trotse leider uit de Jupiler Pro League verloor donderdagavond met 0-1 van Dynamo Kiev. Een nederlaag die hard aankomt, ook bij kapitein Ruud Vormer.

“We wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden”, tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van een teleurgestelde Vormer. “We hebben kansen gehad, maar zij maken een mooie goal omdat wij niet meelopen."

De Brugse kapitein toonde zich ook bijzonder kritisch voor zichzelf en zijn ploegmakkers: "Het moet gezegd: ook wij hebben niet veel gecreëerd. Het was niet goed genoeg.”

"Dit is balen"

Vormer wil zich niet verstoppen achter de coronaproblemen bij Club. "Dat mág geen excuus zijn. Als wij op volle sterkte waren, dan hadden we ze wel weggespeeld. Maar goed, we liggen eruit. Dit is balen. Het zij zo. Nu moeten we vol voor de titel en beker gaan. We moeten doorgaan", besloot Vormer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws