Verdediging Bart De Pauw spreekt duidelijke taal: “Ik wens dit mijn ergste vijand niet toe” Buitenland
Buitenland

Verdediging Bart De Pauw spreekt duidelijke taal: “Ik wens dit mijn ergste vijand niet toe”

Verdediging Bart De Pauw spreekt duidelijke taal: “Ik wens dit mijn ergste vijand niet toe”

De correctionele rechtbank van Mechelen heeft donderdag beslist dat het proces tegen Bart De Pauw op 13 oktober van start gaat. De verguisde televisiemaker werd naar de correctionele rechtbank doorverwezen voor grensoverschrijdend gedrag.

“Het is dan ook de hoogste tijd dat Bart zijn verhaal kan doen”, zei zijn advocaat Michaël Verhaeghe donderdag nadat de rechtbank de datum van het proces had uitgesproken. “Dit hangt hem en zijn gezin al drie jaar boven het hoofd, ik wens het mijn ergste vijand niet toe.”

Ook Christine Mussche, de advocate die de burgerlijke partijen bijstaat, reageerde: “Nu kan het eindelijk over de inhoud gaan. We zijn tevreden dat er een grondig onderzoek is gevoerd, hopelijk volgt er nu ook een rechtvaardige uitspraak. Die gerechtelijke uitspraak is belangrijk voor mijn cliënten, de waarheid zal tijdens het proces eindelijk naar buiten komen. De enveloppekwestie is nu definitief van de baan, we kijken vooruit naar het proces dit najaar.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws