Bijzondere onthulling over ‘Blind Getrouwd’: “Candice kreeg dit zeker twintig keer te horen tijdens de ceremonie” Buitenland
Buitenland

Bijzondere onthulling over ‘Blind Getrouwd’: “Candice kreeg dit zeker twintig keer te horen tijdens de ceremonie”

Bijzondere onthulling over ‘Blind Getrouwd’: “Candice kreeg dit zeker twintig keer te horen tijdens de ceremonie”

In ‘Blind Getrouwd’ zien we dit jaar enkele bekende gezichten terug, zoals seksuologe Lotte Vanwezemael, Wim Slabbinck en de Deense psycholoog Gert Martin Hald. Maar ook achter de schermen staan er mensen die al jaren hun medewerking verlenen.

Zo voorziet JPC Collection in Antwerpen de bruiden voor het zesde jaar van hun jurk. "Tot vorig jaar nam ik steevast alle bruiden voor mijn rekening, maar dit seizoen waren het enkel Candice en Veerle”, zegt gerante Gaïana Thoen in Het Laatste Nieuws. “De andere dames hebben hun jurken bij winkels in hun directe omgeving gevonden, al had dat vooral te maken met de timing. Want voor 'Blind Getrouwd' moet het allemaal heel snel gaan.”

“Als een bruid een jurk heeft gekozen, moeten wij op één week de juiste maten, afwerking en accessoires verzorgen”, aldus Thoen. En dat doen ze bij JPC Collection tot in de perfectie. “Ook voor die bruiden is dat prettig, zoals bij Candice. Zij kreeg tijdens haar ceremonie zeker twintig keer te horen hoe prachtig haar jurk was. Dat gaf haar ook zelf een goed gevoel, en we mogen daarbij de situatie niet onderschatten. De 'Blind Getrouwd'-bruiden worden gekoppeld aan iemand die ze totaal niet kennen, dus het minste wat ik kan doen is ervoor zorgen dat ze zichzelf mooi voelen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws