Erika Vlieghe: "Op deze manier hou ik het nog vol" Royalty
Royalty

Erika Vlieghe: "Op deze manier hou ik het nog vol"

Erika Vlieghe: "Op deze manier hou ik het nog vol"

Ook voor Erika Vlieghe is het een kwestie van volhouden. De infectiologe ziet echter wel lichtpuntjes waar zij en de bevolking zich aan kan optrekken.

“We zijn er tijdens de kerstperiode met z’n allen in geslaagd om geen derde golf te creëren. We houden nog altijd de scholen open. De vaccins werken, het sterftecijfer in de woon-zorgcentra daalt. Dat is allemaal heel bemoedigend, dat zijn lichtpunten die we moeten koesteren. Onze buurlanden slagen daar niet allemaal in. Er is licht aan het einde van de tunnel", zegt Vlieghe in Het Nieuwsblad.

Hoe houdt ze het zelf nog vol? “De ene dag beter dan de andere. Maar ik probeer elk weekend te gaan wandelen en in de natuur te zijn. Het is moeilijk om helemaal af te koppelen, er is altijd wel een waakvlam. Maar ik sta gelukkig niet elke dag in het middelpunt van de belangstelling en dat probeer ik zo te houden.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws