Martinez heeft nieuws over internationaal pensioen van Lukaku Sport
Sport

Martinez heeft nieuws over internationaal pensioen van Lukaku

Martinez heeft nieuws over internationaal pensioen van Lukaku

Romelu Lukaku liet al enkele keren uitschijnen dat het EK in 2020 zijn laatste grote toernooi in het shirt van de Rode Duivels zal zijn. Opmerkelijk, aangezien de spits van Manchester United dan nog steeds maar 27 jaar oud zal zijn.

“Wat Romelu zei over stoppen na het EK in 2020 was niet negatief bedoeld. Hij heeft gewoon voortdurend nieuwe uitdagingen nodig. Hij is niet het type speler dat genoegen neemt met wat hij gepresteerd heeft”, vertelt bondscoach Roberto Martinez in een gesprek met de Franstalige krant L’Avenir.

"Romelu heeft dit nodig"

“Het enige wat op internationaal niveau op dit moment telt voor Romelu, is het EK 2020. Hij zal op zijn best willen zijn als dat toernooi er is. Ik denk dat Romelu dit soort uitdagingen en deze intensiteit van matchen op het hoogste niveau nodig heeft”, gaat de bondscoach verder.

Dat wil dus zeggen dat Big Rom nog eventjes doorgaat bij de nationale ploeg? “Ik denk dat zijn verhaal bij de Rode Duivels nog niet afgelopen zal zijn na het EK van volgend jaar”, besluit Martinez met belangrijk nieuws over de toekomst van Lukaku.

Populair

Laatste nieuws