Kevin De Bruyne met de grond gelijkgemaakt: “Een bedrieger” voetbal
voetbal

Kevin De Bruyne met de grond gelijkgemaakt: “Een bedrieger”

Kevin De Bruyne met de grond gelijkgemaakt: “Een bedrieger”

Kevin De Bruyne (29) krijgt het zwaar te verduren over het Kanaal. Dat onze landgenoot niet op de afspraak was tijdens de derby tegen Manchester United, komt hem op flink wat kritiek te staan.

Britse kranten zijn vernietigend voor De Bruyne. “Het leek alsof een bedrieger het truitje van De Bruyne had gestolen en op het veld stond tegen Manchester United”, windt The Telegraph er geen doekjes om. “Vooral in de eerste helft gaf De Bruyne tal van slechte passes en slordige vrijschoppen.”

“De Bruyne kwam nooit of te nimmer in zijn spel. Het is zelfs moeilijk om je een slechtere wedstrijd van hem in het shirt van Manchester City voor de geest te halen”, voegt de krant er nog aan toe. Een conclusie die kan tellen.

Verbazingwekkend slap

Ook ESPN boorde de Rode Duivel flink de grond in: “De Bruyne was verbazingwekkend slap aan de bal. Hij was niet in staat om zijn ploeg bij de hand te nemen en te inspireren. Een magisch moment liet De Bruyne niet noteren. De verwachtingen liggen hoog bij de persoon De Bruyne, maar tegen Manchester United stelde hij enorm teleur.”

Manchester Evening News geeft De Bruyne nog wat tijd na zijn recente blessure. “De Bruyne blijft voorlopig onder de hoge verwachtingen. Briljant was het allemaal niet tijdens de Manchester Derby.”

Populair

Laatste nieuws