Willy Sommers openhartig over heftige periode: “Dit wil ik nooit meer meemaken” Buitenland
Buitenland

Willy Sommers openhartig over heftige periode: “Dit wil ik nooit meer meemaken”

Willy Sommers openhartig over heftige periode: “Dit wil ik nooit meer meemaken”

Willy Sommers staat vandaag voor het eerst sinds lange tijd weer op een podium. Het cultuurhuis van Lier organiseert namelijk een livestream van zijn concert ‘Sommers of ’69’. En of het van de zanger een gelukkig mens maakt.

“Ze doen dat in samenwerking met meer dan 20 andere cultuurcentra over heel Vlaanderen", zegt Willy Sommers op Radio 2. "Er bleek zodanig veel belangstelling voor de show dat intussen meer dan 80 woonzorgcentra zich hebben ingeschreven voor de stream.”

“Ik had er nog niet over nagedacht maar dat gaat al snel over meer dan 1.000 mensen”, klinkt het enthousiast bij de zanger. “Ik kijk er enorm naar uit. De repetities met de band gingen zo goed dat het niet leek alsof we al maanden stilliggen.”

Corona

Zijn optreden in ‘Liefde Voor Muziek’ op VTM legt Willy ook geen windeieren. “Het lied ‘Verlangen naar Vrijheid’ dat ik gisteren bracht, kon niet beter getimed zijn”, aldus de zanger. “Iedereen snakt ernaar dat deze coronaperiode voorbij is.” Willy raakte zelf reeds besmet met het coronavirus en zag daar enorm van af.

Hij moet ook geen twee keer nadenken wat betreft de vaccins. “Zelf ga ik me zeker laten vaccineren”, zegt hij. “Sinds mijn hartoperatie ben ik een risicopatiënt. We volgen strikt alle maatregelen: maskers dragen, afstand houden, handen wassen. Toch is heel mijn gezin eind oktober besmet geraakt. Ik ben nog nooit zo ziek geweest. Dat wil ik niet opnieuw meemaken”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws