Kürt Rogiers doet opmerkelijke vaststelling: “Ik moet nu enkel Koen Wauters nog voor mij laten” Buitenland
Buitenland

Kürt Rogiers doet opmerkelijke vaststelling: “Ik moet nu enkel Koen Wauters nog voor mij laten”

Kürt Rogiers doet opmerkelijke vaststelling: “Ik moet nu enkel Koen Wauters nog voor mij laten”

De tijd lijkt geen vat te hebben op Kürt Rogiers. Vijftig wordt hij, maar nog steeds is hij een van de meest geliefde VTM-gezichten. Toch is hij zelf niet zozeer bezig met zijn leeftijd.

“Mijn vader wordt binnen twee jaar 80, mijn moeder is 74. Hen stilletjes achteruit zien gaan, houdt mij meer bezig dan mijn leeftijd”, zegt Kürt in Dag Allemaal. “Of Lola die al 16 wordt... Pas op, ik schrok toen ik op de radio hoorde ‘dat ze het AstraZeneca-vaccin niet aan oudere mensen zouden geven’. Ze doelden verdorie op 55-plussers!”

“‘Wow, da’s maar vijf jaar meer’, besefte ik en dat was best confronterend”, geeft de 'Familie'-acteur toe. “Dat ze me nu ook geen VTM-icoon noemen hé, dan ga ik me een oude man voelen. Ach, ik klaag niet. Ik ben zo content, privé én professioneel.”

'De oudere'

”Ergens is het best grappig om ineens als ‘de oudere’ gezien te worden”, klinkt het. “Bij ‘Familie’ heb je Annie en Ray als ouderdomsdekens, daarna is het aan mij. Ook bij de VTM-schermgezichten sta ik op plaats twee, enkel Koen Wauters is iets ouder”, concludeert Kürt.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws