An Lemmens laat opnames van VTM-programma uitstellen: “Ik vond dit gewoon niet kunnen” Buitenland
Buitenland

An Lemmens laat opnames van VTM-programma uitstellen: “Ik vond dit gewoon niet kunnen”

An Lemmens laat opnames van VTM-programma uitstellen: “Ik vond dit gewoon niet kunnen”

In ‘De Klas’ gaan zes bekende leraars op zoek naar wat er leeft bij de jongeren en hoe ze zich voelen in deze complexe tijden. Dieter Coppens beet de spits af in de eerste aflevering, maar ook onder meer Bart Peeters en An Lemmens maken er hun opwachting.

De leerlingen praten in 'De Klas' over wat hen bezig houdt in deze bizarre tijden. Hoe handhaven ze zich in deze intense periode? Wat doen ze met zoveel vrije tijd als ze toch niets mogen doen? An Lemmens wil weten of jongeren nog vechten voor hun idealen. Maar net de deelname van An, die ook steeds opkomt voor haar idealen, kwam bijna in gevaar.

“Ik heb de opnames laten uitstellen, omdat ik het niet kunnen vond dat wij urenlang in een klas zouden gaan zitten zonder mondmaskers”, zegt An in weekblad Humo. “Die jongeren moeten er op school constant één dragen: dan gaan we toch niet ineens een uitzondering maken omdat het voor tv is?”

Honderd kilo zwaarder

“Uiteindelijk hebben de makers en ik een compromis gevonden: iedereen werd vooraf getest, de cameraploeg incluis, en de mondmaskers gingen pas af op het moment dat we allemaal op onze plaatsen zaten”, aldus de VTM-presentatrice.

“Ik stond er ook op om alle ramen open te laten, ook al was het december", zegt An nog. "Vijf lagen thermisch ondergoed had ik aan, plus een dikke trui. Ik moet er honderd kilo zwaarder hebben uitgezien dan ik ben.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws