'Op deze vrouw is André Hazes nu stapelverliefd' Buitenland
Buitenland

'Op deze vrouw is André Hazes nu stapelverliefd'

'Op deze vrouw is André Hazes nu stapelverliefd'

Er waren al geruchten dat André Hazes verliefd zou zijn op een nieuwe vrouw. Die geruchten lijkt hij nu ook min of meer te bevestigen in een post op Instagram. Daarin onthult hij de reden van de breuk met Monique Westenberg, maar ook dat hij het erg goed kan vinden met Sarah van Soelen. Er lijkt iets moois te bloeien.

Het volledige statement van André

"Om te voorkomen dat er verhalen rondgaan die niet kloppen, wil ik het volgende over mijn relatiebreuk met Monique zeggen:

In mijn werk kan ik veel van mijzelf kwijt. En ik hoop mijn publiek nog veel moois te mogen brengen komende jaren. Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken.

Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan.

Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat.

Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.

Ik laat door mijn breuk met Monique overigens niet mijn zoon in de steek; het einde van een relatie tussen twee mensen betekent niet het einde van de relatie tussen een vader en zijn zoon. Die koester ik enorm en ik zal er van mijn kant alles aan doen om de fantastische band met André in stand te houden.

Helaas is mij niet de kans gegeven om het mijn zoon in alle rust te kunnen vertellen, daarbij was het nieuws al naar buiten en bevestigd zodat ik zelf ook direct met een verklaring moest komen."

Maak kennis met Sarah van Soelen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws