Onwaarschijnlijk: 'Cristiano Ronaldo boort Messi megatransfer door de neus' voetbal
voetbal

Onwaarschijnlijk: 'Cristiano Ronaldo boort Messi megatransfer door de neus'

Onwaarschijnlijk: 'Cristiano Ronaldo boort Messi megatransfer door de neus'

Het belooft een zeer hete transferzomer te worden. Met Lionel Messi als hoofdrolspeler. Het voorbije decennium werd zijn naam altijd aan die van Cristiano Ronaldo gekoppeld. Helaas voor Messi nu ook weer.

De Argentijnse sterspeler, wiens contract aan het einde van dit seizoen afloopt bij Barcelona, is voorlopig nog altijd niet van plan om te verlengen. De voorbije maanden tastte hij dan ook zijn opties af. Manchester City werd genoemd, maar zijn naam viel het meest bij Paris Saint-Germain, waar hij zijn maatje Neymar zou terugvinden.

Maar nu dreigt er een serieuze kink in de kabel te komen. Le Parisien meldt immers dat PSG zijn vizier nu richt op Cristiano Ronaldo. Die ligt na de pijnlijke Champions League-uitschakeling zwaar onder vuur bij Juventus. Waardoor de Portugees het gehad heeft en zijn manager de opdracht gegeven heeft een nieuwe club te zoeken.

En zo kwam Jorge Mendes uit bij PSG. Naar verluidt was het gegeven dat ook Messi flirtte met de Parijse topclub geen enkel obstakel. Meer zelfs, het was meegenomen. Om maar te zeggen dat de rivaliteit tussen beide sterspelers nog altijd fel speelt. Benieuwd wie deze strijd zal winnen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws