'The Voice’-kandidate Marie blikt terug: “Toen ging mijn tikker keihard” Buitenland
Buitenland

'The Voice’-kandidate Marie blikt terug: “Toen ging mijn tikker keihard”

'The Voice’-kandidate Marie blikt terug: “Toen ging mijn tikker keihard”

Gisteren zagen we in ‘The Voice van Vlaanderen’ de 19-jarige Marie schitteren met haar cover van ‘Crazy’ van Gnarls Barkley. Haar papa en broer hebben al meegedaan aan de eerste editie van ‘The Voice’. Dat wil niet zeggen dat Marie geen stress had.

“Ik herinner me vooral nog de momenten vlak voor het optreden”, zegt Marie in Gazet van Antwerpen. “Dat was het grootste stressmoment ever. Ik stond nog achter de coulissen, maar zag al het publiek zitten. Toen ik opkwam in een stille studio waren alle ogen op mij gericht. Mijn tikker ging keihard.”

“Ik wou afwachten of er iemand zou omdraaien. Maar als ik dan toch carte blanche kreeg, zouden Natalia en Tourist bovenaan mijn verlanglijstje staan. Tourist lijkt me gewoon een aangename persoon. Natalia heeft niet alleen een bangelijke stem, maar ook veel présence op een podium. Ik hoop ooit op een podium te staan zoals zij dat doet.”

Fulltimejob

“Of me dat ooit zal lukken? Geen idee, maar dat is wel een toekomstdroom", geeft Marie eerlijk toe. "Mijn droom is om zelf muziek uit te brengen en als het kan er een fulltimejob van te maken. Maar dat zal voor de meeste deelnemers van 'The Voice' wel zo zijn. Laten we eerst deze wedstrijd maar tot een goed einde brengen", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws