'Cola' van Clement na Charleroi zorgt voor ophef: "Zonder discussie een schorsing" voetbal
voetbal

'Cola' van Clement na Charleroi zorgt voor ophef: "Zonder discussie een schorsing"

'Cola' van Clement na Charleroi zorgt voor ophef: "Zonder discussie een schorsing"

"Misschien was de VAR een cola gaan halen." De cynische opmerking van Philippe Clement na afloop van Charleroi-Club blijft de gemoederen beroeren.

Aanleiding was een duidelijke penalty-overtreding van Charlero-speler Kipré op Sobol. De manier waarop de Club-verdediger op de hakken getrapt werd en neerging, was niet voor interpretatie vatbaar.

Dat de scheidsrechter Lothar D'Hondt het niet zag, was nog te aanvaarden. Maar dat de VAR de beelden bekeek en vervolgens besloot niet in te grijpen, kon er werkelijk bij niemand in. Dus ook niet bij Philippe Clement. Die met "Misschien was de VAR een cola gaan halen" alludeerde op het feit dat de VAR de beelden niet eens gezien had.

Maar zijn al bij al grappige commentaar werd duidelijk niet door iedereen geapprecieerd. Afwachten of ook het bondsparket zo oordeelt en de uitspraak van de Club Brugge-trainer niet als overmatige kritiek ziet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws