‘De Bruyne neemt na opvallende eisen van Messi deze beslissing over toekomst’ voetbal
voetbal

‘De Bruyne neemt na opvallende eisen van Messi deze beslissing over toekomst’

‘De Bruyne neemt na opvallende eisen van Messi deze beslissing over toekomst’

Kevin De Bruyne is zonder twijfel de belangrijkste speler bij Manchester City, maar toch is er momenteel sprake van spanningen tussen club en speler. Dat heeft alles te maken met de aanslepende onderhandelingen over een nieuw contract.

De Bruyne blaast in de zomer dertig kaarsjes uit. Onze landgenoot beseft dat hij op de piek van zijn kunnen zit en dat dit dan ook hét moment is om de deal van zijn leven te sluiten. Iets wat hij de bazen van Manchester City ook al heeft laten voelen tijdens de gesprekken over een nieuwe overeenkomst.

Dat Manchester City achter de schermen ook nog steeds aan de komst van Lionel Messi (33) werkt, maakt de zaken er wel niet bepaald makkelijker op. Iedere cent die het City-bestuur kan besparen tijdens de onderhandelingen met De Bruyne, kan het immers gebruiken om Messi over de streep te trekken.

Luxepositie

Even leek het erop dat De Bruyne weinig voelde voor de komst van Messi, maar niets zou minder waar zijn. Toen Messi tijdens verkennende gesprekken met Man City aangaf dat hij koste wat het kost met De Bruyne wil samenspelen, streelde dat het ego van de Rode Duivel. Dat melden Britse bronnen.

KDB ziet zijn toekomst in Manchester, that’s for sure. Ook als Pep Guardiola’s chouchou Lionel Messi straks neerstrijkt op het oefencomplex van Man City. Máár de cijfertjes moeten kloppen. De Bruyne zit gezien zijn prestaties van de voorbije jaren in een luxepositie en is niet van plan om zomaar in te stemmen met het eerst het beste voorstel van zijn werkgever.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws