Wout van Aert geeft zijn eerlijke mening over Mathieu van der Poel: “Dit zou niet meer dan logisch zijn” Wielrennen
Wielrennen

Wout van Aert geeft zijn eerlijke mening over Mathieu van der Poel: “Dit zou niet meer dan logisch zijn”

Wout van Aert geeft zijn eerlijke mening over Mathieu van der Poel: “Dit zou niet meer dan logisch zijn”

Wout van Aert liet de afgelopen week een erg sterke indruk na in de Tirreno-Adriatico. Morgen staat Milaan-Sanremo alweer op het programma en daar is onze landgenoot ongetwijfeld voor velen de topfavoriet.

”Ik denk niet dat deze Tirreno daar veel aan verandert”, zegt Wout van Aert in een gesprek met Het Laatste Nieuws. “In elke koers wordt er wel naar mij gekeken. Nu moet ik zo goed mogelijk recupereren en probeer ik mijn titel in Sanremo te verdedigen. Ik ken al minstens één andere renner die ook heel goed gaat zijn”, hint van Aert naar zijn eeuwige rivaal, Mathieu van der Poel.

"Ik ben niet de enige favoriet"

"De Cipressa en de Poggio zijn inspanningen van vijf tot tien minuten. Dat ligt ons allebei. En sprinten kunnen we ook allebei”, blikt WvA vooruit naar een eventuele 'clash of the titans'. ”Ik ben niet de enige favoriet”, benadrukt hij. “We zijn niet van plan om alleen op kop te rijden.”

“Zeker de ploeg van Mathieu van der Poel is daar nogal voorzichtig in”, klinkt het. “We zijn benieuwd hoe zij het aanpakken. Het is een procontinentale ploeg, maar ze hebben wel een van de beste renners van de wereld. Het is logisch dat je daarnaar handelt. Er zal zeker ook naar hen gekeken worden om de koers te controleren”, besluit van Aert.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws