Anderlecht gaat supertalent vastleggen: "Voetbalgenie zoals ik nog nooit gezien heb" voetbal
voetbal

Anderlecht gaat supertalent vastleggen: "Voetbalgenie zoals ik nog nooit gezien heb"

Anderlecht gaat supertalent vastleggen: "Voetbalgenie zoals ik nog nooit gezien heb"

Nu de financiële situatie transfers met een directe meerwaarde praktisch onmogelijk maakt, blijft Anderlecht inzetten op de jeugd. Als het talentvolle jeugd is natuurlijk. Maar dat is bij Rayane Bounida alvast geen probleem.

De aanvallende middenvelder is zo gegeerd door Europese topclubs dat Anderlecht hem zo snel mogelijk onder contract wil leggen. Ook al is hij nog maar 15 jaar. "Bounida is een voetbalgenie", zegt jeugddirecteur Jean Kindermans in Het Nieuwsblad. "In zestien jaar bij de jeugdacademie heb ik dat nooit gezien."

"Oké, Januzaj, Musonda Jr en Verschaeren waren ook genieën, maar Bounida kreeg het Anderlecht-DNA met de paplepel ingegeven", schetst hij het verschil. "We staan permanent in contact met de familie, maar zij vinden het nog geen must om zich al professioneel te verbinden aan Anderlecht."

Al maakt Kindermans zich daar absoluut geen zorgen over. "Ik heb niet de indruk dat ze ons zullen dribbelen en over twee maanden bij Barcelona zullen tekenen. Het is de buitenwereld die ons druk oplegt om zo’n talent al vast te leggen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws