‘Thuis’-actrice Daisy Van Praet dropt serieuze bom: “Dit verbergt Nina” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-actrice Daisy Van Praet dropt serieuze bom: “Dit verbergt Nina”

‘Thuis’-actrice Daisy Van Praet dropt serieuze bom: “Dit verbergt Nina”

De terugkeer van Nina zorgt voor verontwaardiging bij de fans van ‘Thuis’. Veel mensen begrijpen niet dat de kleindochter van Leo haar gezicht nog durft te laten zien. In TV Familie onthult actrice Daisy Van Praet, die de rol overneemt van Clara Cleymans, wat er te gebeuren staat met de verguisde Nina.

“Veel gedoe! Op de set ben ik door de collega’s met open armen ontvangen, maar op tv zal dat niet zo zijn”, laat Daisy weten in het weekblad. Ze legt ook uit hoe dat komt: “Wel, Nina rijt oude wonden open."

"Niemand vertrouwt haar", vertelt de actrice. "Ah ja, zij en haar moeder, destijds gespeeld door Andrea Croonenberghs, gingen er tien jaar geleden vandoor met de centen van Peters advocatenkantoor.”

“Dus, nu Nina weer opduikt, moeten er eerst wat rekeningen vereffend worden…”, klinkt het. “Bovendien verbergt ze een duister geheim. Het leven van enkele personages zal daardoor nooit meer hetzelfde zijn.” De verhaallijn rond Nina belooft met andere woorden voor heel wat spanning en suspense te zorgen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws