Drastische beslissing van Kat Kerkhofs en Dries Mertens: “Het was een bewuste keuze” Buitenland
Buitenland

Drastische beslissing van Kat Kerkhofs en Dries Mertens: “Het was een bewuste keuze”

Drastische beslissing van Kat Kerkhofs en Dries Mertens: “Het was een bewuste keuze”

Dries Mertens en Kat Kerkhofs dartelen al sinds hun tienerjaren met z'n tweeën verliefd door het leven. En de liefde viert nog steeds hoogtij tussen de tortelduifjes. Meer dan ooit tevoren, lijkt het wel.

Momenteel schittert Dries nog steeds als aanvaller bij de Italiaanse voetbalclub Napoli, waar hij door de fans op handen gedragen wordt. Omdat hij binnenkort 34 wordt, blikt hij in Het Laatste Nieuws alvast vooruit naar een tijd waarin voetbal geen hoofdrol meer zal spelen in zijn leven, maar waarin zijn gezin alle aandacht zal opeisen. In dat plaatje ziet de Rode Duivel ook kinderen rondlopen.

”Ja, ik wil wel aan kinderen beginnen”, geeft Dries eerlijk toe. “Ik meer dan Kat, denk ik. We moeten toch ooit eens beginnen? De voorbije jaren was het een bewuste keuze om te wachten. Als voetballer vind ik dat moeilijk.”

"Ik wil er zoveel mogelijk zijn voor mijn kinderen"

“Ik heb zóveel respect voor collega's die kinderen hebben”, laat Dries weten. “Ik heb mijn rust nodig. Soms komen de kinderen van mijn broer een week op bezoek. Dat voel ik op training meteen aan mijn hamstrings.”

“Maar vooral: ik zie bijvoorbeeld bij de Rode Duivels hoe al die papa's opnieuw tien dagen zonder hun kinderen zijn", merkt Dries op. "Tijdens het EK zal dat opnieuw een maand het geval zijn. Dat is écht niet gemakkelijk, hé. Ik wil er zo veel mogelijk zijn voor mijn kinderen”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws