Karl Vannieuwkerke doet pijnlijke vaststelling over het vaderschap: “Ik heb dit onderschat” Buitenland
Buitenland

Karl Vannieuwkerke doet pijnlijke vaststelling over het vaderschap: “Ik heb dit onderschat”

Karl Vannieuwkerke doet pijnlijke vaststelling over het vaderschap: “Ik heb dit onderschat”

Karl Vannieuwkerke is enorm graag papa. Dat vertelt hij in een interview op Radio 2. Al liep de opvoeding van de derde telg, zijn zoontje Jack Odile, niet altijd over rozen. Daar zat ook de leeftijd voor iets tussen.

"Ik heb nooit getwijfeld om vader te worden”, zegt Karl. “Ik ben dol op kinderen. Mijn kinderen zijn heilig voor mij. Ze zijn nu met 3: Jef, Marte en Jack Odile. En ook al zit er 14 jaar tussen de tweede en de derde, die chemie tussen hen, dat is fantastisch, dat maakt mij heel blij.”

Ook toen hij zijn huidige partner leerde kennen, had Karl nog steeds een kinderwens. "Toen we begonnen te daten, heb ik dan ook heel snel een berichtje gestuurd: 'Mocht je wakker liggen over het feit of ik nog kinderen wil, voor mij is dat zelfs geen vraag. Als jij kinderen wil, dan gaan we voor kinderen.' Ik zat daar helemaal niet mee in. Integendeel. Ik keek er naar uit.”

Ongelooflijke verrijking

"Bezig zijn met Jack Odile is een ongelooflijke verrijking voor mij. Wat ik wel onderschat heb - ik ga naar de 50 - is hoe vermoeiend het is om vaak uit je bed te moeten", geeft de 'Vive Le Vélo'-presentator toe. "Het eerste jaar was zwaar. Hij sliep niet goed, werd om de 3 à 4 uur wakker. Het heeft bijna 16 maanden geduurd voor hij doorsliep. En ja, dat kruipt wel in je kleren, ook al omdat je weinig tijd hebt om te rusten, door je job. Maar zelfs dat kan het geluk niet drukken.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws