Jean-Marie Dedecker haalt zwaar uit: "Opnieuw de brave burger" Politiek
Politiek

Jean-Marie Dedecker haalt zwaar uit: "Opnieuw de brave burger"

Jean-Marie Dedecker haalt zwaar uit: "Opnieuw de brave burger"

Er wordt in de paasvakantie een volkstoeloop aan de kust verwacht. Dat kan voor de nodige problemen zorgen. Daarom blijft Jean-Marie Dedecker, de burgemeester van Middelkerke, ervoor pleiten om de terrassen te openen.

“De overheid toont zich al een jaar lang van haar meest onbekwame kant op alle domeinen. De nieuwe maatregelen zijn er enkel en alleen om de eigen onkunde en trage vaccinaties te camoufleren", is Dedecker hard in Het Laatste Nieuws.

“Ik ga de toeristen niet beginnen pesten door ze te weigeren of uiteen te drijven op iets drukkere plaatsen in buitenlucht", aldus Dedecker. "Ik zet geen extra stewards in noch extra politie. Ik kan enkel laten begaan en hopen dat er zich geen grote problemen voordoen. Ik stel voor dat Frank Vandenbroucke zelf politieman komt spelen en controles uitvoert of alles volgens de maatregelen verloopt."

“Wat mij stoort, is dat alles zogezegd de schuld is van de bevolking. De regering blinkt al een jaar uit in onkunde en de vaccinaties gaan geen meter vooruit. De maatregelen moeten eigen onkunde camoufleren. Opnieuw mag de brave burger en de handelaar het gelag betalen."

Populair

Laatste nieuws