‘Thuis’-personage hangt kijkers serieus de keel uit: “Wat een seut, zeg” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-personage hangt kijkers serieus de keel uit: “Wat een seut, zeg”

‘Thuis’-personage hangt kijkers serieus de keel uit: “Wat een seut, zeg”

In ‘Thuis’ zagen we hoe Thilly en Joren een erg fijne avond hadden samen. Er hing volgens sommigen zelfs spanning in de lucht. Emma, de ex van Joren, kon deze uitspatting maar matig appreciëren van haar tante.

Kijkers vinden dan weer dat Emma zich niet te moeien heeft met wat Joren doet, noch met wie. “Ze heeft hem zelf gedumpt, welke reden heeft ze dan om boos te zijn?”, vraagt iemand zich hardop af op de sociale media. “Ze weet niet eens waarover het gaat, omdat zij slechts een fractie van het gesprek heeft gehoord. Maar wel boos zijn op haar tante omdat ze een eigen invulling geeft aan het verhaal. Pfff Emma…”

“Het zal waarschijnlijk wel vreemd zijn om uw tante met uw ex op stap te zien gaan, maar hey, eigen schuld, dikke bult, Emma”, laat een dame weten. “Nu moet ze niet kwaad zijn. Zij heeft hém gedumpt, remember? En dan jaloers zijn omdat Joren zich amuseert met Thilly. Het zijn twee volwassen mensen dus ze doen wat ze willen, daar heeft Emma niks over te zeggen!”

"Niet sportief, Emma!"

“Amai, die blik in Emma haar ogen… Maar zij moet nu niet kwaad zijn, hè”, vindt een ander. “Ze zei zelf dat hun werelden te zeer van elkaar verschillen. Maar toch gunt ze hem niet aan een ander? Niet sportief, Emma!”

“Emma is een seut”, schrijft een mannelijke ‘Thuis’-fan nog. “En Thilly is een levenslustige, speelse, zotte doos. Ik zou wel weten welke van die twee ik het liefste aan mijn zijde zou hebben. Fun gegarandeerd met tante Thilly! En ja, 't was uiteindelijk ook Emma zelf die Joren gedumpt heeft, dus om nu een beetje slechtgezind te zijn dat is pas echt zielig”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws