Jeroen Meus diep geraakt door drama Sergio Herman: “Dit is een echte ramp” Buitenland
Buitenland

Jeroen Meus diep geraakt door drama Sergio Herman: “Dit is een echte ramp”

Jeroen Meus diep geraakt door drama Sergio Herman: “Dit is een echte ramp”

Jeroen Meus en zijn vrouw Stéphanie hebben samen een zoontje van 8 jaar, Georges. Zwanger raken was echter geen evidentie voor het koppel. Dat vertelt de ‘Dagelijkse Kost’-presentator in een gesprek met De Morgen.

"We hebben er een jaar of acht over gedaan, via ivf”, zegt Jeroen. “Een paar keer zijn we zwanger geweest, en dan toch niet.” Het woord ‘miskraam’ neemt de chefkok liever niet in de mond. "Een vruchtje dat je verliest op elf weken noem ik geen miskraam. Wat mijn goede vriend Sergio (Herman, nvdr.) heeft meegemaakt, een kind verliezen op acht maanden, dát is een ramp.”

"We bleven strijdvaardig"

“Ik was daar heel nuchter in, net als mijn vrouw”, laat Jeroen weten. “Natuurlijk is zoiets erg. We hebben eens goed gehuild, elkaar vastgepakt en gezegd: volgende keer beter. We bleven strijdvaardig.”

“Ik heb veel begrip voor wie er wel bij blijft stilstaan, want iedereen reageert anders”, klinkt het nog. “Maar de kans bestaat dan dat je de pijn ongewild groter maakt. Ik blijf er niet bij hangen, maar omarm alles in het leven, ook het verdriet”, besluit Jeroen.

Populair

Laatste nieuws