Roxanne Bertels, de vriendin van Mathieu van der Poel, neemt drastische beslissing: “Het was gewoon te lastig” Buitenland
Buitenland

Roxanne Bertels, de vriendin van Mathieu van der Poel, neemt drastische beslissing: “Het was gewoon te lastig”

Roxanne Bertels, de vriendin van Mathieu van der Poel, neemt drastische beslissing: “Het was gewoon te lastig”

Mathieu van der Poel vormt nu al een hele tijd een koppel met de knappe Roxanne Bertels. Zij leerden elkaar kennen op het moment dat Roxanne nog op de marketingafdeling van Porsche werkte. Deze baan heeft ze opgezegd.

“Maar voor een goed begrip: Mathieu heeft mij dat nooit gevraagd”, benadrukt Roxanne in Het Nieuwsblad. “Dat zou niet in hem opkomen. Het was alleen lastig: én een eigen job én je partner steunen. Ik wilde zorgen dat hij om zes uur 's avonds kon eten. Maar als je zelf tot zes uur werkt en dan nog naar de supermarkt moet, is dat onmogelijk.”

"Ik ben nogal perfectionistisch"

“En intussen moest ik nog een huishouden runnen", laat Roxanne weten. "Op de duur stond ik om half één 's nachts te stofzuigen. Ook mijn eigen fout: ik ben nogal perfectionistisch. Hoe dan ook: chapeau voor wie dat allemaal kan combineren, maar bij mij verscheen er in 't groot error op mijn hoofd.”

“Dus regel ik nu alle administratie en papierwerk van Mathieu en heb ik, als deeltijdse job, zelf nog een paar contractjes met enkele boetieks en bedrijven. Dat laatste vooral voor sociale media", besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws