Luk Alloo zwaar getroffen: “Dit verlamt en ontwricht álles” Buitenland
Buitenland

Luk Alloo zwaar getroffen: “Dit verlamt en ontwricht álles”

Luk Alloo zwaar getroffen: “Dit verlamt en ontwricht álles”

Luk Alloo belicht morgen, woensdag 7 april om 22.00, in de laatste aflevering van ‘Alloo’ het thema ‘Verloren Liefde’ bij VTM. Luk ontmoet enkele Vlamingen die vroeger dan voorzien afscheid moesten nemen van hun partner.

Vorig jaar, op 22 maart 2020, verloor Walter zijn vrouw Sylvie aan het begin van de coronapandemie. “Mijn zwangere vrouw werd ‘s morgens ziek. Ik bracht haar meteen naar het ziekenhuis en de volgende dag was ze overleden. Het was een combinatie van corona en een bacterie. Ze was amper 41. We hebben zelfs geen afscheid kunnen nemen. Ik bleef plots alleen achter met onze acht kinderen.” Tijd om te rouwen heeft Walter naar eigen zeggen nog altijd niet gehad. “Ondertussen zijn we een jaar verder en ik sta nu fulltime in voor de verzorging van de acht kinderen. Gelukkig krijg ik van iedereen hulp.”

"Ik heb nooit kunnen vermoeden dat ze worstelde met grote angsten"

Muzikant en muziekleerkracht Jonathan verloor zes maanden geleden zijn geliefde Melanie. “We leerden elkaar tien jaar geleden kennen en werden verliefd, maar ik heb nooit kunnen vermoeden dat ze worstelde met grote angsten. Die probeerde ze te verdoven met alcohol.” Uiteindelijk stapte Melanie uit het leven. “De situatie werd onhoudbaar en zorgwekkend, omdat ik haar niet op andere gedachten kon brengen. Tot ze het psychisch lijden niet meer aankon.”

Deze verhalen laten ook presentator Luk Alloo niet onberoerd: “Het is de wens van iedereen om zo lang mogelijk bij zijn partner te blijven. Als je man of vrouw dan plots wordt weggerukt uit je leven, verlamt en ontwricht dat álles.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws