Donderdag 8 April 2021 - 14:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Prins Harry doet bijzondere onthulling: “Ik kon hier niet trotser op zijn”

Prins Harry doet bijzondere onthulling: “Ik kon hier niet trotser op zijn”

Dinsdag kondigde Archewell Productions, het productiehuis van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle, hun eerste Netflix-serie aan. De docu-serie, getiteld ‘Heart of Invictus’, werd gemaakt in samenwerking met de Invictus Games Foundation, waarvan Harry mede-oprichter is.

De docu-serie vertelt de menselijke verhalen en veerkrachtige geest achter de Invictus Games, een sportevenement voor militairen en veteranen die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt in het leger.

"Sinds de allereerste Invictus Games in 2014 wisten we dat iedere deelnemer op zijn eigen uitzonderlijke manier zou bijdragen aan een mozaïek van veerkracht, vastberadenheid en oplossingsgerichtheid”, zegt Harry in een verklaring. “Deze serie geeft gemeenschappen over de hele wereld een kijkje in de ontroerende en opbeurende verhalen van de deelnemers in hun reis naar Nederland volgend jaar.” 

"Ik kon niet meer opgewonden zijn over de komende reis"

"Als de eerste serie van Archewell Productions met Netflix, in samenwerking met de Invictus Games Foundation, kon ik niet meer opgewonden zijn over de komende reis of trotser zijn op de Invictus-community voor het continu inspireren van wereldwijde genezing, menselijk potentieel en voortdurende service", besluit de hertog van Sussex.

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  Netflix  I  Heart of Invictus  I  shownieuws