Restaurants heropenen ondanks verbod toch de deuren: "Uit pure noodzaak" Royalty
Royalty

Restaurants heropenen ondanks verbod toch de deuren: "Uit pure noodzaak"

Restaurants heropenen ondanks verbod toch de deuren: "Uit pure noodzaak"

Restaurants en cafés zijn in ons land al sinds 19 oktober gesloten. Voordien waren ze ook al gesloten tussen maart en juni. Toch openen sommige restaurants toch de deuren, ondanks die lockdown.

Er is in de kranten van Sudpresse een getuigenis van iemand die al zes keer op restaurant ging tijdens de lockdowns. “Sinds maart bezocht ik al zes keer een restaurant”, vertelt Louis. “We gaan binnen via de hoofdingang en installeren ons aan een tafel zoals we normaal zouden doen. Meestal gaat het om een tafel van tien tot vijftien personen. Op voorhand moet je het menu kiezen.”

Blijkbaar zijn er groepen op onder meer Whatsapp waarin verspreidt wordt welke restaurants toch stiekem de deuren openen. Ook de mond-op-mondreclame brengt klanten naar resto's achter gesloten gordijnen. Een aantal van hen doen dit "uit noodzaak" volgens Louis. Anders kunnen ze niet meer overleven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws