-->

Meghan Markle en prins Harry nemen drastische beslissing na overlijden prins Philip

Meghan Markle en prins Harry nemen drastische beslissing na overlijden prins Philip
Zaterdag 10 April 2021 - 14:00   I   Foto: Photonews   I  

Prins Harry zou na het overlijden van zijn grootvader, prins Philip, al plannen aan het smeden zijn om richting het Verenigd Koninkrijk te vliegen. Het zou de eerste keer sinds de befaamde Megxit zijn dat Harry terugkeert naar zijn familie.

Volgend bronnen van The Mirror heeft Harry al gesproken met enkele familieleden, waaronder prins Charles, Beatrice en Eugenie. De bron zegt: “Harry zei dat hij bij iedereen wilde zijn en maakte al afspraken om naar huis te komen.” 

De terugkeer van prins Harry naar het Verenigd Koninkrijk voor de begrafenis van zijn grootvader zal een cruciaal moment zijn voor de verdeelde koninklijke familie. De 'senior royals' waren namelijk erg gekwetst door het interview dat Harry en zijn vrouw, Meghan Markle, gaven aan de Amerikaanse talkshowhost Oprah Winfrey.

Komst van Meghan maakt toenadering moeilijk

Harry zal het evenement in St George's Chapel, Windsor, dus hoogstwaarschijnlijk bijwonen, maar of de zwangere Meghan zich bij hem zou voegen, wordt in de gegeven omstandigheden onwaarschijnlijk geacht. Als Meghan met Harry zou meekomen voor de begrafenis, wordt een toenadering tot de familie minder waarschijnlijk, vooral nadat ze Oprah had verteld dat Kate haar aan het huilen heeft gemaakt in de aanloop naar haar huwelijk.

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  prins Philip  I  shownieuws