Rachel Hazes moet absoluut nog iets kwijt over Monique Westenberg Buitenland
Buitenland

Rachel Hazes moet absoluut nog iets kwijt over Monique Westenberg

Rachel Hazes moet absoluut nog iets kwijt over Monique Westenberg

RTL Boulevard wist Rachel Hazes te strikken voor een gesprek over haar grote liefde, André Hazes. De volkszanger zou dit jaar 70 jaar geworden zijn. "André heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben”, klinkt het.

De mooiste herinneringen houdt Rachel over aan de vele vakanties die ze maakten naar onder meer Las Vegas. “Op vakantie mocht André André zijn, dan was hij niet 'André Hazes de artiest'”, vertelt ze. “Daarom was het voor mij zo’n leuke man en een leuke vader voor de kinderen.”

Maar naast de fijne vakanties was er natuurlijk ook veel ellende. De zanger raakte verslaafd aan de drank, en Rachel besloot hem op een bepaald moment te verlaten. Iets later keerde ze wel weer bij hem terug, wanneer bekend raakte waarom hij zo veel dronk. “Het hele gezin werd geslagen, tot zijn moeder toe”, aldus Rachel. “André is in zijn jeugd seksueel misbruikt. En dan vallen heel veel puzzelstukjes op hun plek.”

“Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond”

Rachel is boven alles een beschermende moeder. Nu de relatie van haar zoon André en Monique op de klippen is gelopen, wil ze daar toch nog iets over kwijt. “Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond”, luidt het. “Maar ik had gewoon moeite met het idee dat mijn zoon 20 was, en zij 37. En natuurlijk begrijp ik dat ik m’n mond moet houden, omdat André 19 jaar ouder is dan ik ben, maar juist daarom kan ik goed uitleggen hoe ik het zie.”

Populair

Laatste nieuws