Zware beschuldiging aan het adres van Ben Crabbé: “Dit heeft hij gezegd in ‘Blokken’” Buitenland
Buitenland

Zware beschuldiging aan het adres van Ben Crabbé: “Dit heeft hij gezegd in ‘Blokken’”

Zware beschuldiging aan het adres van Ben Crabbé: “Dit heeft hij gezegd in ‘Blokken’”

De VRT-klantendienst heeft een flinke kluif aan het beantwoorden van alle opmerkingen, vragen én klachten van het publiek. Gelukkig staat medewerker Chloë steeds paraat om hen van een gepast antwoord te voorzien.

“Regelmatig ontvangen we klachten over ‘Het Weer’, vooral wanneer de voorspellingen niet helemaal worden ingelost”, zegt Chloë. “Maar soms gaat het ook over de manier hoe de berichten binnenkomen bij de mensen. ‘Wat mij een beetje ergert is dat het steeds mooi wandel- en fietsweer is, en dat terwijl het merendeel van de mensen aan het werk is!’ Omdat de publieke omroep het psychisch welzijn van zijn kijkers belangrijk vindt, heb ik dit opgenomen met onze weermannen en -vrouw.”

"Opnieuw blijven Ben Crabbé en zijn 'Blokken' de gemoederen beroeren”

“En opnieuw blijven Ben Crabbé en zijn 'Blokken' de gemoederen beroeren”, laat Chloë weten. “Zo kregen we klachten omdat de presentator op een bijtende toon Duits praat, omdat hij altijd denigrerend spreekt over 'het college' en omdat de tip die werd gegeven kwetsend was voor christenen.”

“Verder ook een klacht omdat Crabbé heeft gezegd dat hij liever vrouwen in het spel heeft dan mannen. ‘Dat is een brainwashing operatie.’ Zelf zou ik dat eerder omschrijven als typisch heteronormatief gedrag, maar met het oog op meer diversiteit in het spelprogramma hoeft dat geen probleem te zijn. Klagers krijgen een standaardantwoord”, besluit Chloë.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws