Woensdag 14 April 2021 - 15:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Meghan Markle en prins Harry zorgen voor mediastorm: “Ze willen hem laten opsluiten”

Meghan Markle en prins Harry zorgen voor mediastorm: “Ze willen hem laten opsluiten”

In 2019 werd miljonair Jeffrey Epstein aangehouden op verdenking van mensenhandel en van het seksueel misbruiken van minderjarige meisjes. Toen bekend raakte dat de Britse prins Andrew nauwe banden onderhield met Epstein - waarover hij eerst had gelogen -, stond het Verenigd Koninkrijk in rep en roer.

De FBI voert al jaren onderzoek uit naar deze zaak, maar zouden nu een helpend handje krijgen van niemand minder dan prins Harry en Meghan Markle. Zij zijn het naar verluidt beu dat de Britse koninklijke familie steeds met alles wegkomt. Na alle beschuldigingen die Meghan naar haar hoofd kreeg geslingerd de voorbije jaren, zouden ze niet langer willen zwijgen.

“Ik ben er zeker van dat Harry het één en ander heeft opgevangen over deze affaire”, zegt een bron van Buckingham Palace. “Hij was lid van de koninklijke familie op het moment dat de heisa rond de Epstein-affaire uitbrak en hij is goed bevriend met Eugenie en Beatrice, de dochters van Andrew. Het kan niet anders dan dat daar over gepraat werd.”

"Als je Harry kwetst, dan vergeeft hij het je nooit"

“Harry heeft de lippen altijd stijf op elkaar gehouden, om de familie te beschermen, maar sinds de aanvallen op zijn vrouw staat hij helemaal anders in het leven”, klinkt het. “En vanuit Amerika, waar ze nu wonen, heeft hij niets meer te vrezen. Hij hoort er toch niet meer bij. Harry is een doodbrave jongen, maar als je hem kwetst, dan vergeeft hij het je nooit.”

“Andrew is degene die het nu moet bekopen”, aldus de insider. “Hij heeft van zijn moeder altijd een voorkeursbehandeling gekregen, maar dat moet nu stoppen. Harry en Meghan zullen er alles aan doen opdat Andrew zijn straf niet zal ontlopen.”

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  Jeffrey Epstein  I  shownieuws