Wesley Sonck doet bekentenis over dochter Amy: “Verschrikkelijk” Buitenland
Buitenland

Wesley Sonck doet bekentenis over dochter Amy: “Verschrikkelijk”

Wesley Sonck doet bekentenis over dochter Amy: “Verschrikkelijk”

Wesley Sonck is tegenwoordig meer op televisie te zien dan tijdens zijn spelerscarrière. Sonck werkt als co-commentator en analist en speelt ook nog eens een hoofdrol in 'De Container Cup'. Daarnaast heeft hij het ook erg druk als papa van een nieuw samengesteld gezin.

Samen met zijn vriendin Virginie zorgt Wesley voor in totaal vijf kinderen. En dat is niet altijd even simpel. "Qua opvoeding zitten we niet op één lijn", vertelt Sonck in Het Laatste Nieuws. "Ik ben streng maar rechtvaardig. Virginie is voor de zachte benadering."

"Dat is écht moeilijk, hoor"

"Het is een van de grootste problemen in een nieuw samengesteld gezin: de manier van opvoeden. Ik heb een bepaalde aanpak - en ik beweer niet dat dat de goede is - die ik niet kan toepassen op haar jongens. En dat is écht moeilijk, hoor. Mijn kinderen en ik zeggen alles tegen elkaar, we zijn enorm direct. Ik ben zelf zo opgevoed."

"Mijn gasten en ik snappen dat van elkaar. Maar de jongens van Virginie niet. Bij ons is het ‘what you see is what you get’. Patat, knal eruit. Dat botst, maar dat duurt nooit lang. Mijn dochter Amy heeft precies hetzelfde karakter als ik, en als ik haar soms bezig zie? Verschrikkelijk." (lacht)

Dikke ajuin

"Omdat ik mezelf herken", doet Sonck een heel eerlijke uitspraak. "Ons Amy heeft een goed hart, maar - net zoals bij mij - duurt het even voordat je erin mag. Dat is laagje per laagje pellen van een dikke ajuin", besluit de gewezen Rode Duivel.

Populair

Laatste nieuws