-->

Natalia doodeerlijk over kritiek op ‘The Voice’: “Ik begrijp dat de kijkers dit niet snappen”

Natalia doodeerlijk over kritiek op ‘The Voice’: “Ik begrijp dat de kijkers dit niet snappen”
Vrijdag 16 April 2021 - 13:30   I   Foto: Photonews   I  

Veel kijkers uitten vorige week kritiek na ‘The Voice van Vlaanderen’. Zij vielen haast van hun stoel toen Niels Destadsbader besloot om zijn goudhaantje Tobe door te laten, ook al zong hij hier en daar een duidelijk hoorbare valse noot.

“Ik kan begrijpen dat de kijker bepaalde beslissingen niet kan volgen”, zegt Niels' mede-coach Natalia in Dag Allemaal. “Maar op tv zie je maar een klein deel van het geheel. Je mag niet vergeten dat wij coaches zicht hebben op het totaalplaatje.” 

“We moeten bij een beslissing álle elementen in de weegschaal leggen: lag het nummer een kandidaat niet, maakte het hem of haar onzeker, moet hij of zij nog een ronde groeien om er volledig te staan? Noem maar op.” 

“Andersom kan het ook dat iemand bakken talent heeft, maar er met zijn klak naar smijt…”, merkt Vlaanderens populairste zangeres op. “Elke kandidaat wordt dus telkens geëvalueerd op zijn of haar kunnen en individuele situatie. En zo staan de coaches soms voor hartverscheurende keuzes”, besluit Natalia.

TAGS  I  Natalia  I  Niels Destadsbader  I  The Voice  I  The Voice van Vlaanderen  I  shownieuws