Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over vertrek van Vincent in ‘De Bachelorette’ Buitenland
Buitenland

Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over vertrek van Vincent in ‘De Bachelorette’

Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over vertrek van Vincent in ‘De Bachelorette’

In ‘De Bachelorette’ moest Elke Clijsters donderdag alweer een moeilijke knoop doorhakken en ze besloot met pijn in het hart om Vincent naar huis te sturen. Elke zocht achteraf troost bij iemand van de productie, maar de kijkers waren aangenaam verrast.

“Vincent zou immers nooit een goede partij voor haar geweest zijn”, zegt iemand op sociale media. “Hij denkt veel te veel aan zichzelf. Hij zag Elke meer als een trofee, die hij koste wat kost wou winnen. Heel prestatiegericht ook ten opzichte van de andere mannen.”

"Dit is het beste voor Elke"

“Goede keuze van Elke om Vincent er eindelijk uit te gooien”, lezen we. “Dat had al veel eerder gemogen, met zijn arrogantie, zeg!” Een ander reageert: “En dan die pipo zijn eerste reactie: met zijn rug naar haar gaan staan. Elke was er zo van aangedaan dat ze even niet meer kon.”

“Blij dat Vincent eruit is”, klinkt het nog. “Django of Wouter vind ik het best bij haar passen, maar praktisch gezien lijkt Wouter me de beste keuze. Twee personen met kinderen, familie en job aan de andere kant van het land, het kan wel, maar wordt praktisch toch veel gepuzzel.”

“Ik ben ook blij dat die Vincent eindelijk naar huis is. Die dacht inderdaad dat Elke een trofee was om te winnen. Het is slechts mijn gedacht, maar dit is het beste voor haar. Django, daarentegen, ziet haar oprecht graag.”

Populair

Laatste nieuws