Zaterdag 17 April 2021 - 07:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers spreken schande van ‘The Voice’: “Dit is ongezien”

Kijkers spreken schande van ‘The Voice’: “Dit is ongezien”

Gisteren keken we massaal naar de laatste Knockouts van ‘The Voice van Vlaanderen’ op VTM. De kandidaten gaven opnieuw het allerbeste van zichzelf en Natalia, Koen Wauters, Tourist LeMC en Niels Destadsbader moesten dan ook enkele moeilijke knopen doorhakken.

Net als vorige week kwam er na afloop van de aflevering van ‘The Voice van Vlaanderen’ een stortvloed aan reacties op de geleverde performances van de kandidaten. Deze waren overwegend positief, al waren er best veel kijkers die de keuze van Niels (weeral) niet begrepen.

"Wat is dat voor een keuze?"

Vorige week verbaasde Niels vriend en vijand door zijn 'favorietje' Tobe de Knockouts te laten winnen. Hierop kwam veel kritiek, omdat Tobe niet bepaald toonvast zong. Dat erkende ook Niels zelf, maar zette volop in op Tobes ontwikkeling. Ook gisteren viel de beslissing van Niels bij velen verkeerd.

“Hoezo, Niels kiest niet voor Lore? Huh?”, schrijft iemand totaal verwonderd op de sociale media. “Hiervan ben ik eventjes in de war. Ik snap het echt niet. Dit is ongezien!” Een ander reageert: “Wow, wat is dat voor een keuze? Ik had ook voor Lore gekozen, hoor.” En ook: “Zeg eens, Niels, diegene die ernaast zingt, die laat je doorgaan. What the actual fuck?”

TAGS  I  The Voice  I  The Voice van Vlaanderen  I  shownieuws  I  Natalia  I  Koen Wauters  I  Tourist LeMC  I  Niels Destadsbader