Zondag 18 April 2021 - 15:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Emma Bale helemaal van slag na 'Liefde voor Muziek': "Ik heb naar VTM gebeld"

Emma Bale helemaal van slag na 'Liefde voor Muziek':

Emma Bale kreeg tijdens 'Liefde voor Muziek' opvallend veel kritiek te verduren op de sociale media. Die kritiek is ook hard binnengekomen bij de jonge zangeres. Zo vonden veel kijkers haar covers niet geslaagd.

“Ik ga daar niet over liegen, die kritiek raakt me echt”, vertelt Emma in Het Laatste Nieuws. “De andere artiesten lezen dat niet en ik probeer dat nu ook minder te doen. Maar de eerste aflevering had ik echt geen geluk. We kenden elkaar toen al een week, dus ik was zeer los, maar mijn gezicht was ook continu op televisie."

"Ik heb toen naar VTM gebeld om te vragen waarom ik zoveel in beeld kwam", vervolgt Emma. "Maar ik laat het los, want het allerbelangrijkste is dat ik mezelf kon zijn. Had ik twee jaar geleden meegedaan, dan hadden jullie een volledig andere Emma gezien, een onzeker vogeltje dat continu bevestiging wil."

"Trots op mezelf"

"Nu ben ik thuisgekomen na de opnames en het eerste wat ik zei tegen mijn mama was ‘ik ben zo hard mezelf geweest’. En daar ben ik trots op, want ik zit goed in mijn vel", klinkt het.

TAGS  I  Emma Bale  I  Liefde voor Muziek  I  shownieuws