Kijkers van ‘VTM NIEUWS’ reageren verontwaardigd: “Dit is een echte schande” Royalty
Royalty

Kijkers van ‘VTM NIEUWS’ reageren verontwaardigd: “Dit is een echte schande”

Kijkers van ‘VTM NIEUWS’ reageren verontwaardigd: “Dit is een echte schande”

De olympische atleten en de cipiers krijgend dan toch voorrang bij de vaccinaties. Zij krijgen zo snel mogelijk hun prik. Dat beslisten de ministers van volksgezondheid gisteren. Kijkers van het ‘VTM NIEUWS’ die dit bericht oppikten, reageerden vol onbegrip.

“Onbegrijpelijk dat leerkrachten, kinderverzorg(st)ers en onthaalouders geen voorrang krijgen”, schreef iemand op de sociale media. “Deze verzorgen/onderwijzen dagelijks tientallen kinderen die omwille van hun jonge leeftijd geen mondmasker hoeven te dragen.”

“Allez vooruit, nu zien we waar het geld zit”, briest een ander verontwaardigd. “Wij, de mensen uit de dienstencheques-sector, moeten mooi en gehoorzaam onze beurt afwachten terwijl wij best wel meer contacten hebben dan een gemiddelde olympisch atleet…”

“De gewone burger die de maatschappij draaiende houdt, mag wachten en volop risico lopen”, aldus een dame. “Wat dragen die atleten eigenlijk bij? Zorgen die voor onze post? Komen zij onze vuilnisbakken leeghalen? Ons eten en drinken? Ons water? Elektriciteit? De logica hier is ver zoek!”

Geen enkele meerwaarde

“En de gewone werkmens die alle dagen 8 uur en meer Olympische Spelen doet, wat gaan ze daar mee doen?”, vraagt iemand zich af. “Ze zouden die zelfverklaarde vedetten beter thuis laten, ze kunnen daar toch niets gaan doen!”

“De gevangenismedewerkers… Oké, geen fan van, maar dat kan ik begrijpen”, lezen we nog. “Maar die sporters! Ik zie er geen enkele meerwaarde in dat die sneller gevaccineerd worden om naar de Olympische Spelen te gaan. Ja, dat is zeker belangrijk en topsporters werken daar jaren naartoe, maar 99% is daar in zeer goede gezondheid, daar zal echt niemand sterven hoor.”

En ook: “Een echte schande is dit! Het personeel, dat begrijp ik, maar de gevangenen ook? Dat is erover! Wat met de vele leerkrachten die dagelijks tussen de vele kinderen staan en het onderhoudspersoneel en noem maar op? Onbegrijpelijk”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws