Dinsdag 20 April 2021 - 17:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Verontrustend nieuws over Sihame El Kaouakibi: “Dit moet stoppen”

Verontrustend nieuws over Sihame El Kaouakibi: “Dit moet stoppen”

Vandaag werd in de ondernemingsrechtbank van Tongeren een speciale eis behandeld van Sihame El Kaouakibi. Het Vlaams Parlementslid had gevraagd dat haar organisatie Let's Go Urban niet langer onder toezicht zou staan van een voorlopig bewindvoerder.

Tijdens de zitting was er echter geen spoor van El Kaouakibi: zij is tot eind mei medisch ongeschikt verklaard. Haar advocaten waren niet te spreken hoe El Kaouakibi de laatste weken behandeld werd. ”Er is een karaktermoord op haar gepleegd, ze is publiek onthoofd", citeert VRT NWS Joris Vercraeye. 

"Zij blijft een mens van vlees en bloed"

”Mevrouw El Kaouakibi was binnengehaald als reddende engel en wordt nu door iedereen uitgespuwd”, verklaarde de advocaat. “Die hetze moet nu stoppen. Het is tijd om het gerecht zijn werk te laten doen. Mevrouw El Kaouakibi zal daaraan meewerken en tegenover het gerecht verantwoording afleggen." 

“Los van wat er over haar gezegd wordt, blijft zij een mens van vlees en bloed, die dit allemaal moet ondergaan”, benadrukte Vercraeve nog. “Zij is daardoor medisch ongeschikt om in het parlement haar rol te gaan vervullen.”

TAGS  I  Sihame El Kaouakibi  I  Let's Go Urban  I  n365