Erik Van Looy haalt ferm uit naar Gert Verhulst en James Cooke: “Klootzakken!” Buitenland
Buitenland

Erik Van Looy haalt ferm uit naar Gert Verhulst en James Cooke: “Klootzakken!”

Erik Van Looy haalt ferm uit naar Gert Verhulst en James Cooke: “Klootzakken!”

Donderdagavond schoof Erik Van Looy bij aan tafel in ‘De Cooke & Verhulst Show’. Erik werd er flink in de maling genomen door Gert Verhulst en James Cooke, en de filmregisseur reageerde ook navenant.

Gert en James wisten te melden dat er een Bollywood-versie van Eriks film ‘Loft’ werd gemaakt, getiteld ‘Penthouse’. Om hem te ‘verrassen’ hadden de presentatoren zogezegd een gesprek met een van de hoofdrolspelers in Mumbai geregeld. Toegegeven, toen ene Arjun Rampal op beeld verscheen, zag het er allemaal best echt uit.

Toen Rampal vertelde dat hij zich vereerd voelde om deel uit te maken van het project, zat Erik Van Looy er met grote ogen naar te kijken, zeker toen de acteur uit India niet veel later uit het hoofd enkele films van hem opsomde. Pas toen Rampal vroeg hoe men ‘’t is gebeurd’ uitspreekt, begon er bij Erik een belletje te rinkelen dat hij werd beetgenomen. “Godverdomme, hè, fucking hell. Ik kreeg zelfs kippenvel. Klootzakken!”, reageerde hij fors, alvorens zich te verontschuldigen. “Oei, dat mag ik niet zeggen op televisie, zeker?”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws