Zware opdoffer voor Philippe Geubels: “Zo jammer” Buitenland
Buitenland

Zware opdoffer voor Philippe Geubels: “Zo jammer”

Zware opdoffer voor Philippe Geubels: “Zo jammer”

Philippe Geubels werd op 15 april 40 jaar. Een echt feest voor deze mijlpaal kreeg hij niet. Corona, weet u wel. Zijn vrouw had wel voor een picknick in het park gezorgd, waar wat volk werd uitgenodigd.

"Maar omdat alles coronaproof moest blijven, werd het niet bepaald een wild feestje”, zegt Philippe in Het Laatste Nieuws. “Jammer, want zonder corona was het wel anders geweest. Ik feest graag en nodig dan liefst veel volk uit. Zo heb ik mijn 30ste en 35ste verjaardag zwaar gevierd. Zo zwaar dat ik me er zelfs niks meer van herinner”, lacht hij.

"Ik had het lichaam van een 48-jarige"

"In mijn hoofd word ik niet ouder en lijkt het alsof ik blijf hangen”, merkt de komiek op. “Maar als ik met twintigers of dertigers praat, valt mijn frank en weet ik dat mijn leeftijd wél serieus vooruitgaat. Voor de lancering van een gezondheidsapp door Foodmaker liet ik me een tijd geleden eens helemaal onderzoeken.”

“Na alle metingen viel mijn metabolische of fysieke leeftijd serieus tegen: ik had het lichaam van een 48-jarige”, laat Philippe weten. “Daar schrok ik van. Nadien kreeg ik enkele weken voedingstips en conditietraining onder begeleiding van een personal coach. Met succes, want ik viel af en kreeg het lichaam van een 38-jarige.”

Populair

Laatste nieuws