Axel Witsel (32) wil straffe overstap naar Jupiler Pro League maken voetbal
voetbal

Axel Witsel (32) wil straffe overstap naar Jupiler Pro League maken

Axel Witsel (32) wil straffe overstap naar Jupiler Pro League maken

Axel Witsel (32) revalideert momenteel van een achillespeesblessure. Hij komt dit seizoen wellicht niet meer in actie en zal bijgevolg ook het EK moeten missen. Een enorme tegenslag voor Witsel, maar het gaf hem wel tijd om na te denken over zijn toekomst.

In een gesprek met de Franstalige krant La Dernière Heure vertelt Witsel dat hij de intentie heeft om terug te keren naar Standard. Misschien niet (meteen) als speler, maar zéker als trainer of in een andere functie aan de rand van het veld. Het spreekt voor zich dat hij een serieuze aanwinst zou zijn voor De Rouches.

“Iedereen weet dat en eigenlijk moet ik het niet meer herhalen: Standard is de club van mijn hart", vertelt een openhartige Witsel in de krant. "Ik ben opgegroeid bij Standard en heb er enkele fantastische jaren beleefd."

Trainerscursus

"Momenteel volg ik een trainerscursus, net als enkele andere Rode Duivels zoals Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne en Dries Mertens. Ik weet nog niet in welke rol, maar het zou geweldig zijn mocht ik bij Standard, waar het voor mij toch allemaal begon, aan mijn tweede carrière in het voetbal kunnen beginnen", maakt Witsel duidelijk.

Eerder gaf Witsel al eens aan dat hij op een dag graag trainer zou willen worden. De Rode Duivel van Borussia Dortmund sluit niet uit dat hij over enkele jaren bijvoorbeeld als jeugdtrainer aan de slag gaat bij Standard.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws