Davy uit ‘Blind Getrouwd’ doet verrassende onthulling over zijn liefdesleven Buitenland
Buitenland

Davy uit ‘Blind Getrouwd’ doet verrassende onthulling over zijn liefdesleven

Davy uit ‘Blind Getrouwd’ doet verrassende onthulling over zijn liefdesleven

Kijkers van ‘Blind Getrouwd’ zagen afgelopen zondag hoe Hanne De Vuyst en Davy Casteleyn de handdoek in de ring gooiden. Toch zijn ze van plan om vrienden te blijven en wensen ze elkaar het allerbeste.

“’t Zal niet bij mij zijn, maar ik hoop dat je blij en gelukkig bent met alles wat je doet”, richt Davy zich tot Hanne in een gesprek in Dag Allemaal. “Met iemand die wat rustiger is dan ik, en sportiever ook, misschien. Een naturel iemand, die niet zo met haar uiterlijk bezig is. Iemand die voor geen gedoe zorgt.”

Davy vertelt ook dat hij nog heel lang heeft getwijfeld toen het beslissingsmoment naderde. Toch was het voor allebei een ‘neen'. “De eerste tien dagen na dat beslissingsmoment ben ik écht een wrak geweest”, klinkt het. “Maar je weet dat je die periode door moet. En ik ben er dan ook wel bovenop gekomen. Ik ben 33 jaar en helemaal klaar om m’n leven met iemand te delen.”

"Nieuw liefdesgeluk hoeft geen maanden of jaren op zich te laten wachten"

Davy laat wel weten dat hij nog steeds openstaat om de liefde toe te laten. “Dat was voor ‘Blind Getrouwd’ zo, da’s nu nog altijd zo. We voelen ons goed in ons vel en hebben weer wat levenswijsheid opgedaan. Nieuw liefdesgeluk hoeft geen maanden of jaren op zich te laten wachten.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws