Zaterdag 24 April 2021 - 21:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers van ‘The Voice’ in shock: “Koen, wat heb je nu gedaan?”

Kijkers van ‘The Voice’ in shock: “Koen, wat heb je nu gedaan?”

De kandidaten van ‘The Voice van Vlaanderen’ gaven vrijdagavond opnieuw het beste van zichzelf in de eerste Battles. Daar kwamen heel wat sterke samenwerkingen uit voort, zowel bij Team Natalia als bij Team Koen.

De Battle die voor de kijkers het meest tot de verbeelding sprak, was toch die van Joke en Angelo. De twee kandidaten van Team Koen brachten een verbluffende versie van ‘Heart-Shaped Box’ van grunge-rockers Nirvana. Koen Wauters nam daarna de moeilijke beslissing om Joke mee te nemen naar de Lives. De meesten begrijpen zijn beslissing niet.

"Van deze keuze ga je nog spijt krijgen, Koen"

“Koen, wat heb je nu gedaan?”, vraagt een verbouwereerde fan zich af. “Ik ben echt in shock!” “Foei Koen Wauters!", klinkt het streng bij een ander. "Die rocker moest altijd mee naar de Lives, een zeer foute keuze deze keer!” 

“Wat een top-Battle was dat, zeg”, lezen we ook. “Nirvana zeker eer aangedaan. A battle how a battle is supposed to be. Maar van deze keuze ga je nog spijt krijgen, Koen!” En ook: “Dit was de enige échte Battle! Echt top gedaan van allebei. Alleen had ik voor Angelo gekozen. Hopelijk beklaagd Koen deze keuze niet achteraf.”

TAGS  I  The Voice  I  Koen Wauters  I  shownieuws  I  n365