Hoop van ‘Familie’-kijkers wordt de kop ingedrukt: “Het zal niet meer gebeuren” Buitenland
Buitenland

Hoop van ‘Familie’-kijkers wordt de kop ingedrukt: “Het zal niet meer gebeuren”

Hoop van ‘Familie’-kijkers wordt de kop ingedrukt: “Het zal niet meer gebeuren”

Hanne en Quinten hebben samen al heel wat woelige watertjes doorzwommen en waren ooit een van de populairste koppels in de Vlaamse soapwereld. De kijkers vragen zich dan ook af of het ooit nog goed komt tussen hen.

Op de sociale media klinkt het antwoord wel heel duidelijk: zo goed als niemand is ervan overtuigd dat Hanne en Quinten ooit nog opnieuw een koppel zullen vormen. Er is gewoon te veel gebeurd tussen hen, denken de fans. “Ik hoop dat ze weer samenkomen, maar ik zie dit eerlijk gezegd niet gebeuren. Hanne is gewoon te hard veranderd.”

“Het zou mooi zijn mochten ze weer een koppel worden, maar dan moet Hanne wel minder irritant gaan doen”, zegt een ander. “Na haar affaire met Tony moet ik haar niet meer hebben, en ik denk Quinten ook niet.”

“Hoe Hanne doet, is gewoon arrogant. Quinten gaat haar echt niet meer terugnemen, hoor”, is iemand zeker. “En haar obsessie van Tony heeft gewoon Gaston als opvolging gekregen. Obsessie is niet weg, ze heeft nu gewoon iemand anders waar ze geobsedeerd door is. Ik denk niet dat het ooit weer goedkomt."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws