Niet te geloven: Kevin De Bruyne demonstreert al tegen Tottenham voetbal
voetbal

Niet te geloven: Kevin De Bruyne demonstreert al tegen Tottenham

Niet te geloven: Kevin De Bruyne demonstreert al tegen Tottenham

Hij zou enkele weken in de lappenmand liggen, de Champions League-halve finale tegen PSG missen en zijn seizoenseinde de mist zien ingaan, maar kijk: Kevin De Bruyne is helemaal terug.

Vrijdag kwam er verrassend nieuws rond Kevin De Bruyne (29). De sterspeler van Manchester City trainde opnieuw mee met de groep. En dat terwijl hij zich vorige week zaterdag, tijdens de verloren halve finale in de FA Cup tegen Chelsea, aan de rechtervoet en -enkel blesseerde.

Vervolgens vreesden The Cityzens voor een wekenlange afwezigheid, maar de Rode Duivel gaf de voorbije week een ware demonstratie weg van hoe je razendsnel terugkomt na een blessure. In die mate zelfs dat hij zondag in de vooravond gewoon aan de aftrap stond in de finale van de League Cup tegen het Tottenham van Toby Alderweireld.

Niet alleen veel sneller dan verwacht, maar hij sloeg op die manier behalve zijn trainer en ploegmaats ook alle supporters met verstomming. Voor de halve finale in de Champions League tegen Paris Saint-Germain komende woensdag zal De Bruyne dus ook volledig wedstrijdfit zijn.

Populair

Laatste nieuws