Thibaut Courtois laat zich bij Real Madrid uit over Eden Hazard: "Egoïstischer" voetbal
voetbal

Thibaut Courtois laat zich bij Real Madrid uit over Eden Hazard: "Egoïstischer"

Thibaut Courtois laat zich bij Real Madrid uit over Eden Hazard: "Egoïstischer"

Eden Hazard is terug. Zaterdagavond maakte de Rode Duivel na nog maar eens meer dan een maand blessureleed een zoveelste comeback bij Real Madrid. Met succes, maar ook één klein minpuntje.

Exact 42 dagen nadat hij nog maar eens geblesseerd uitviel, vierde Eden Hazard zaterdagavond zijn wederoptreden bij Real Madrid in de competitiematch tegen Real Betis (0-0). Amper 13 minuten, maar toch. De statistieken wezen uit dat niemand meer kansen creërde bij Real dan hij.

Straf, en daar stonden zowel trainer Zinédine Zidane als ploegmaat en collega-Rode Duivel Thibaut Courtois van versteld. "Hij gaf goede signalen", aldus Zidane na afloop. "Ik ben blij. Hazard gaat ons veel bijbrengen. Wij gaan tot het einde van het seizoen kunnen profiteren van hem."

Daar gelooft ook Courtois in. "Eden is prima teruggekeerd. Hij is klaar om alles te geven", sprak de doelman achteraf. "Je zag meteen dat sprankeltje licht in zijn voetbal." Hazard had zijn invalbeurt eventueel kunnen opluisteren met een goal, maar liet na op doel te trappen.

Chelsea

"Spijtig dat Eden dat niet deed, maar hij zag Vinicius en speelde tot bij hem", aldus nog Courtois. "Op zo'n momenten moet Eden egoïstischer zijn. Het puntenverlies is natuurlijk teleurstellend." Maar de grote winst zat hem natuurlijk in de comeback van zijn ploegmaat.

Het zal nu afwachten zijn of dit effectief een nieuwe start kan betekenen voor onze landgenoot bij de Koninklijke. En hoeveel minuten hij komende dinsdag in de halve finale van de Champions League tegen Chelsea zal krijgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws