-->

"Koen Wauters heeft een nieuw lief"

Maandag 26 April 2021 - 10:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Koen Wauters is tegenwoordig te zien in ‘The Voice van Vlaanderen’. Er viel de kijkers tijdens de uitzending van vrijdag iets heel bijzonders op aan de zanger van Clouseau.

“Ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat Koen er op een of andere manier echt stralend uitziet”, schreef iemand op de sociale media na de uitzending van ‘The Voice’ op VTM. “De voorbije weken of zelfs maanden zag hij er niet zo goed uit, maar nu ziet hij er plots geweldig uit, vind ik!”

“Wel, dat viel mij ook op”, reageerde een ander. “Ik denk dat hij misschien een nieuw lief heeft. Ik gun het hem in ieder geval van harte, want het is een heerlijke vent!”, waarop die eerste weer: “Dat zou goed kunnen! Ik hou zeker de Dag Allemaal in de gaten!”, lacht deze.

Valerie De Booser

Koen Wauters kreeg in 2002 een relatie met Valerie De Booser, die toen vooral bekend was van ‘Temptation Island’. In 2004 trouwden zij en ze kregen twee kinderen: Zita en Nono. In januari 2020 kwam er een einde aan hun huwelijk. Na de scheiding werd het maar stilletjes rond het liefdesleven van Koen.

TAGS  I  Koen Wauters  I  Valerie De Booser  I  shownieuws