Zanger Christoff heeft geen goed nieuws na coronabesmetting Buitenland
Buitenland

Zanger Christoff heeft geen goed nieuws na coronabesmetting

Zanger Christoff heeft geen goed nieuws na coronabesmetting

Christoff is terug, en hoe! Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat hij samen met Willy Sommers in november op de planken van de Lotto Arena zal staan, en naar aanleiding van zijn 30-jarige carrière heeft hij ook een nieuwe plaat uit: 'Christoff 3.0'.

"Ik sta nu 30 jaar op de planken, maar dat klinkt zo oud", lacht Christoff in Het Laatste Nieuws. "Daarom vind ik 'Christoff 3.0' beter klinken. Het past ook helemaal bij die keuze voor popschlager.”

“Ik heb sinds vorig jaar een volledig nieuwe band”, laat de zanger weten. “Ik word nu omringd door vijf knappe, jonge muzikanten. Dat het los van getalenteerde artiesten ook mooie mensen zijn om naar te kijken, houdt het fris. De jongste is 29, de anderen dertigers. Ik probeer hen zoveel mogelijk te betrekken. Het is niet meer Christoff alleen, we zijn een team als we nu, hopelijk deze zomer, richting podium mogen.”

"Mijn stem klinkt minder krachtig"

De laatste keer dat Christoff met een single naar buiten kwam was drie jaar geleden. “Ik weet dat het lang is”, klinkt het. “We hebben veel tijd gestoken in nieuw materiaal zoeken. Ik ben ook veranderd van platenfirma. En dan kwam corona daar nog eens bij."

"Ik ben al vijf kilo vermagerd via een dieet, nu ga ik weer intensief beginnen te sporten. Sinds ik vorig jaar corona gehad heb, voel ik dat aan mijn uithoudingsvermogen. Mijn stem klinkt ook minder krachtig.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws